2017. február 19., vasárnap

2016 legrosszabb filmjei

Előző listánkban összeszedtük 2016 legjobb filmjeit, de sajnos tavaly is született pár alacsonyabb színvonalú alkotás. Itt nem kategorizáltam külön a filmeket. Lássuk 2016 legrosszabb filmjeit:

Öngyilkos osztagHabár a film nem volt annyira szörnyű, a félrevezető előzetes és a túlzott elvárások miatt mégis csalódást okozott. Jó volt, jó volt, de mégis olyan semmilyen. Nem volt jó film, de nem is nevezhetjük 2016 legrosszabb filmjének.

Batman Vs SupermanAz biztos, hogy ez az év nem a DC-é volt, míg konkurenciájuk a Marvel ontotta ki magából a jobbnál jobb filmeket, addig a DC idén sem tudott váltani. Ezúttal is két borongós hangulatú filmet adtak ki, annak ellenére, hogy egyik sem egy annyira sötét témáról szólt. Míg a Suicide Squadnak meg voltak az előnyei, a Batman Vs Superman iszonyatosan rossz lett. Az alakításoktól kezdve a forgatókönyvig minden szörnyű volt. Az egyetlen halvány fénysugár a filmben Ben Affleck volt, aki az új Batmant alakította, nekem tetszett.

A Beavatott-sorozat: Hűséges
Már az első rész sem sikerült jól és mikor már úgy tűnt a másodiknál, hogy nem lehet tovább rontani a színvonalat, akkor a Beavatott készítői csodát tettek és megcáfolták a nézők feltételezéseit, sikerült nekik még az eddigieknél is rosszabb filmet csinálni.

A függetlenség napja - Feltámadás


Volt egy eredetileg jó film és Hollywood úgygondolta kéne neki egy folytatás. Tévedtek. Vagyis lehet, hogy az igény megvan rá, de az biztos hogy a színvonalon javítani kell.

A fekete ötven árnyalat


A film eredetileg paródiának készült, viszont a film amit parodizált, az már eleve önmaga paródiája, így magasra volt téve a léc... Természetesen sikerült is elbuknia a filmnek, talán mégrosszabb, mint a Szürke ötven árnyalata.

Egyiptom istenei
Gerard Butler egy kiváló színész, de ezúttal nem sikerült jó szerepet választania. A film értelmetlen vontatott és unalmas lett. Talán a film készítői sem hitték el azt, amit el akartak hitetni a nézőkkel.

Lángelmék


Életem egyik legrosszabb filmje volt. Vígjátéknak akarták eladni, de egyszer sem nevettem a filmen. Akció-vígjáték volt, tehát akkor jöhet a feltételezés, hogy biztos az akció része volt zseniális, de nem. A humortalan és inkább kínos jeleneteknél a kiszámítható forgatókönyvnél és a gyenge rendezésnél már csak a színészi játék volt rosszabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése