2017. február 24., péntek

John Wick visszatért, de még hogyan!

Be kell vallanom a John Wick első része, nekem nem igazán tetszett. Az egész film olyan értelmetlennek, kissé összecsapottnak tűnt, de azért vártam a folytatást. Megérte!

A film sokkal nagyszabásúbb lett, ami várható volt, mivel egy jól sikerült első rész után általában a másodikra már több pénz jut, de ez közel sem biztosíték egy jó filmre. Ezúttal szerencsére a pénz és a látvány mellett a minőség javítására is volt ideje a film készítőinek.

Már az első fél órában rengeteg nyitott kérdést megmagyarázott az első részből a második felvonás és az egész történetet érthetőbbé tette. Az akciójelenetek továbbra is zseniálisak voltak. Olyan újításokat tudtak behozni, amiket még más filmekben nem igazán lehetett látni.

Bátran ki lehet jelenteni, hogy egy hatalmas pozitív csalódás a film, mert a jól kidolgozott adrenalin-dús jelenetek mellett a sztorira is figyeltek, úgy hogy nem vált vontatottá a film. Még csak most kezdődött el az év, de bátran ki lehet jelenteni, hogy elég szép esélye van az éve legjobb akciófilmje díjra pályáznia!

Ha nem tudod mit nézz, akkor válogass egy kicsit 2016 legjobb filmjei között!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése