2014. június 14., szombat

Filmajánló: Bosszúfilmek

Mikor elvesznek valamit tőled͵ valami nagyon fontosat az életedből és tudod͵ hogy ki érte a felelős te is megkeresnéd őt, vagy ha te nem is, ezekben a filmekben lévő személyek biztosan és hogy ne unatkozzunk ők nem csak beszélgetnek velük.
Későbbiekben csinálok egy toplistát is, de egyenlőre nem érzem úgy, hogy elég filmet láttam hozzá. Így leírok 3 különböző típusú, ismeretségű és témájú filmet͵ hogy bárki kedvére válogathasson.


Törvénytisztelő polgár














Tipikus bosszúfilmnek indul, egy férfi akinek két betörő brutálisan meggyilkolja a feleségét és a lányát͵ a bíróság enyhe büntetést szab ki rájuk͵ így a saját kezébe veszi az ügyet, de a düh és az elkeseredettség miatt talán túl messzire megy. Aki szereti az ilyen típusú filmeket mindenképp érdemes megnéznie.


Az olasz meló















A film egy jól kitervelt széf elrablásával kezdődik, amit sikeresen végrehajt egy profi tolvajcsapat, de az egyik társuk elárulja őket és meglép a széffel. Ezt a csapat nem hagyhatja annyiban.

A harag tüze














A filmben elképesztően jó színészi alakításokat láthatunk, de szerintem a történet vezetés kissé unalmasra sikeredett, pedig az alaptörténetből kiindulva nem kéne annak lennie. Röviden arról szól, hogy Russel Baze-nek (Christian Bale) egy bűnszervezet megöli a testvérét, és mivel a rendőrség nem tesz semmit, Russel maga tesz igazságot.

Kapcsolódó cikkek:


Filmek összehasonlítása: Vér és csont vs Harcosok klubja




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése