2014. június 14., szombat

Filmajánló: Bosszúfilmek

Mikor elvesznek valamit tőled͵ valami nagyon fontosat az életedből és tudod͵ hogy ki érte a felelős te is megkeresnéd őt, vagy ha te nem is, ezekben a filmekben lévő személyek biztosan és hogy ne unatkozzunk ők nem csak beszélgetnek velük.
Későbbiekben csinálok egy toplistát is, de egyenlőre nem érzem úgy, hogy elég filmet láttam hozzá. Így leírok 3 különböző típusú, ismeretségű és témájú filmet͵ hogy bárki kedvére válogathasson.


Törvénytisztelő polgár


Tipikus bosszúfilmnek indul, egy férfi akinek két betörő brutálisan meggyilkolja a feleségét és a lányát͵ a bíróság enyhe büntetést szab ki rájuk͵ így a saját kezébe veszi az ügyet, de a düh és az elkeseredettség miatt talán túl messzire megy. Aki szereti az ilyen típusú filmeket mindenképp érdemes megnéznie.


Az olasz melóA film egy jól kitervelt széf elrablásával kezdődik, amit sikeresen végrehajt egy profi tolvajcsapat, de az egyik társuk elárulja őket és meglép a széffel. Ezt a csapat nem hagyhatja annyiban.

A harag tüze


A filmben elképesztően jó színészi alakításokat láthatunk, de szerintem a történet vezetés kissé unalmasra sikeredett, pedig az alaptörténetből kiindulva nem kéne annak lennie. Röviden arról szól, hogy Russel Baze-nek (Christian Bale) egy bűnszervezet megöli a testvérét, és mivel a rendőrség nem tesz semmit, Russel maga tesz igazságot.

Kapcsolódó cikkek:


Filmek összehasonlítása: Vér és csont vs Harcosok klubja
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése