2014. augusztus 15., péntek

Top 10 Bérgyilkos film

A mozivásznon sokféleképpen ábrázolják őket, de valójában csak kevesen tudják pontosan hogy dolgoznak, viselkednek a valódi bérgyilkosok. Vajon melyik lehet a leghitelesebb a listán lévők közül?

10. Egyetlen golyó









Egy kis költségvetésű film Dolph Lundgrennel, ami tv filmhez képest egész jól sikeredet, persze aki egy tökéletesen kidolgozott sztorit akar látni, kiváló rendezéssel és alakításokkal, annak nem ez a tökéletes film, viszont, ha egy pörgős esti mozit keresel jó választás lehet.

9. Bérgyilkosok viadala








40 bérgyilkos küzd meg egymással 10 millió dollárért és a megtisztelő legjobb bérgyilkos címért, egy gyanútlan városban.

8. Desperado









A maffia megölte a kedvesét, ezért pár év múlva visszatér, hogy leszámoljon velük... Érdekes film volt, kíváló zenével és valami egészen elképesztő hangulattal.

7. Feláldozhatók








Ha egy bérgyilkos több rossz fiúval is végezni tud egyszerre, akkor milyen lehet egy egész csapatni? Most megtudhatod, tetejébe nem is akármilyen sztárok játsszák a hivatásos gyilkosokat, hanem Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger és még sorolhatnám a neveket...

6. Collateral - A halál záloga










Egy taxisofőr élete teljesen felfordul, mikor egy profi bérgyilkos ül be mellé és kényszeríti, hogy legyen a sofőrje az éjszaka, mert akad pár "elintézni" valója. Engem a film végig lekötött, a színészek, a rendező és a forgatókönyv is jó volt, így egy nagyon kellemes esti mozit hoztak ki belőle.

5. Nikita









Talán az egyik legjobb választás, ha a töménytelen akció mellett, egy komolyabb drámai szálat is szeretnék látni a filmben. Készült belőle egy amerikai verzió is A bérgyilkosnő címen, amiben szinte minden mozzanat megegyezik, a francia-olasz előddel, de mégis ez az eredeti.

4. Bourne









Egy gyilkos, aki "legálisan" ölhet, legalábbis a kormány megbízásából, de egy nap úgy ébred fel, hogy semmire sem emlékszik, de hamar rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, amiket használnia is kell, mivel valakik holtan akarják látni.

3. Leon - a profi










Egy bérgyilkosnak nincs szíve? Azért úgy tűnik, akad pár, aki megcáfolja ezt a mítoszt, ugyanis Leon, a kőkemény gyilkológép, megszánja a 12 éves, árva Mathildát és gondozása alá veszi. De nincs könnyű dolga, ugyanis, akik a szüleivel végeztek, nem akarnak szemtanúkat hagyni.

2. Hitman - A bérgyilkos










Szerintem az egyik leghitelesebb bérgyilkos karakter, a mozivásznon ábrázoltak közül, legalábbis én pont így képzelek el egy profi bérgyilkost. Ha egy akciódús filmet szeretnél látni, akkor ez a neked való!

1. Ronin










Pár kiképzett  ex,- katonát és CIA-ost felkérnek, hogy szerezzenek meg egy táskát bármi áron. Minden kétséget kizárólag a valaha készített egyik legjobb akciófilm, elképesztő üldözős és lövöldözős jelenetekkel.

Kimaradt még két remek film, amik bár bérgyilkosokról szólnak, de nem akciófilmek, így nem tettem bele a felsorolásba, nevezetesen a Bérgyilkos a szomszédom és az Erőszakikról van szó.

Ha szerinted, van olyan film ami kimaradt nyugodtan írd le kommentben!



1 megjegyzés:

  1. Kimaradt a Hanna - Gyilkos természet. Legalább olyan nívós, mint ezek a filmek és jóval reálisabb, mint a hitman.

    VálaszTörlés