2014. július 30., szerda

Filmajánló: Szerencsejáték a mozivásznon!

Mindegy, hogy Blackjack, Póker, vagy Roulette, mi megmutatjuk a legjobb svindlereket, zsugásokat a mozivásznon.

21 - Las Vegas ostroma










Egy egyetemi professzor és pár hallgatója, úgy dönt, hogy kifosztja Las Vegas kaszinóit. A kis csapat profin számolja a lapokat, de vajon túl járnak a ház eszén, vagy beigazolódik a mondás, hogy mindig a ház nyer.

A nagy trükk











A film pár profi svindlerről szól, akik le akarják győzni a világ legjobb leghírhedtebb csalóját Dean Stevens-t (Sylvester Stallone) egy pókerjátszmában. A maga nemében szerintem ez egy zseniális alkotás, ami erősen alul van értékelve, azoknak akik szeretik a kártyát, mindenképp ajánlom.

Pókerarcok











Nem kérdéses, hogy a legjobb pókerről szóló film lett, ahol Matt Damon egy fiatal tehetséges pókerest játszik, aki a kártyából fedezi a jogi egyetem költségeit. De mikor legjobb barátja, Féreg (Edward Norton) kiszabadul a börtönből, újra nagyot kockáztat.

+1 Casino










Ebben a filmben nem a játékosok szemszögéből, hanem a ház oldaláról tekinthetünk be egy kaszinóba, méghozzá a 70-es évek idején. A kaszinó vezetője Sam "Ász" Rotthenstein (Robert De Niro), akit a maffia bízott meg azzal a céllal, hogy a lehető legmagasabb profitot termelje nekik.

Ha tetszett a cikk nyomj egy like-ot!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése