2014. május 11., vasárnap

Filmajánló: Bulifilmek

Egy házibuliba, partyba készülsz, vagy csak kimennél a haverokkal szórakozni, de nincs hozzá hangulatod? Nem baj, én összeszedtem pár buli filmet, amit ha megnézel egészen biztosan megjön a partyhoz a kedved!

MásnaposokA viszonylag kis költségvetésből készülő Másnaposok hatalmas sikert aratott a mozikban és mára már szinte nincs olyan fiatal, aki ne látta volna, ezért nem valószínű hogy újat mondok vele, de azért úgy gondoltam mindenképp itt a helye a listában. A kritikusok lehúzták a második részt, de szerintem nem volt gyengébb, mint az első, csak szinte ugyanazt a filmet csinálták meg még egyszer, de ugye egy jó filmet többször is meg lehet nézni!

Amerikai piteAz első Amerikai Pite rész már több mint 15 éve jelent meg és azóta 8 részt adtak le. Nem csoda, hogy azóta az egyik leghíresebb vígjáték lett és nem csak nevetni lehet rajta, hanem a parti kedvet is megdobja.

KépszakadásA Másnaposok történetére hajaz csak tinikkel, így nem csoda, hogy bár nem kapott túl sok pontot imdb-n, de azért jól lehet szórakozni rajta.

Project X - A buli elszabadul


A bulifilmek megkoronázatlan királya, egy film, ami egy nagy házibuliról szól, amit pár srác szervez, de mivel félnek, hogy senki nem jön el, elkezdik több helyen hirdetni, de a buli átlép minden határt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése