2014. február 5., szerda

Filmek, amiket legjobban várunk 2014-ben

Vettem a fáradtságot és összedobtam egy kis listát 2014 legjobbnak ígérkező filmjeiről. Sok híres sorozatszínész vállalt be idén egy nagyobb főszerepet. Matt Damon és George Clooney újra együtt szerepel és jön a Feláldozhatók 3. De kezdjük időrendi sorrendben.

A George Clooney által rendezett és finanszírozott filmben több nagy név is szerepet vállalt, mint például Matt Damon, Bill Murray, John Goodman,  Cate Blanchett és maga George Clooney is játszik benne. De nem csak a nagy nevek miatt várom a Műkincsvadászokat, hanem mert a film egy jól megszervezett II. Világháborús műkincsrablásról szól. 
Roosevelt elnök egy művészettörténészt, egy kurátort és két múzeumigazgatót küld a műkincsek visszaszerzésére, akiknek pár nap alatt kell megtanulni a fegyverek használatát.

A főszerepet a Trónok harcában Havas Jon-t játszó Kit Haringot játssza a főszerepet, méghozzá egy gladiátor szerepében, aki az idővel fut versenyt, mikor kitör a vulkán, hogy megmentse szerelmét.
Személy szerint legfőképpen azért várom a filmet, mert kíváncsi vagyok, hogy Kit Harington hogy állja meg a helyét egy igazi nagyszabású filmben.

Liam Neeson ismét akcióhőst játszik, amint egy eltérített repülőt próbál megmenteni. Liam Neeson már sok filmben szerepelt, de az igazi siker 2009-ben az Elrabolva című filmmel jött meg neki, ezért nem csoda, hogy ismét megpróbálkozik egy akciófilmmel.
A terrorista, aki eltérítette a gépet elkezdi gyilkolni az utasokat és egy kormányügynökre (Liam Neeson) akarja fogni.

És megint egy sorozatszínész játssza a főszerepet, most a részben Magyarországon forgatott Válaszcsapásból ismert Sullivan Stapleton fog Themisztoklész bőrébe bújni. Ahogy az Kit Haringtonnál is kérdéses, így nála is, hogy hogyan állja meg a helyé egy igazi nagy költségvetésű filmben, ahol tetejébe Eva Green játssza Artemesiát.
A Perzsa-Görög háború még mindig tart, mikor Athén egyik hőse Themisztoklész egy kis hajóhaddal szembeszáll a nagy perzsa hadsereggel.

Egy X-men filmnél már szinte megszokott, hogy csupa nagy név játssza a főszerepet, mint ahogy itt is, Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Ellen Page, Patrick Stewart és Halle Berry csak pár név a sok közül.
A jövőben katasztrófa közeledik, ahhoz, hogy ezt megakadályozzák Xavier professzor tanítványainak meg kell küzdeniük a robotokkal szemben és megváltoztatni a múltat.

A feláldozhatók 3. (Augusztus)
Talán ezt a filmet várom mind közül a legjobban, hogy lássam megint együtt küzdeni a legnagyobb akciósztárokat Jason Statthamat, Sylvester Stallone-t, Jet Li-t, Antonio Banderas-t, Wesley Snipes-ot, Dolph Lundgren-t, Mel Gibson-t, Harrison Fordot, Austin Powell-t és persze Arnold Schwarzeneggert és sokan másokat.
Bár egyenlőre sokat nem lehet tudni a történetről, de az előző filmekből következtetve megint meg kell mentenie a világot Barney Rossnak (Stallone), Lee Christmasnek (Stattham) és csapatuknak.

A Dwayne "The Rock" Johnson főszereplésével Magyarországon forgatott legújabb Hercules film is nagy durranásnak igérkezik. Már csak The Rock miatt is, mivel az általában ő nevével eladott filmek igen nagy bevételt hoznak.
A film történetéről egyenlőre nem adtak információt, így csak találgatni lehet...

Kaptár 6. (Szeptember)
Az Amerikai Sci-fi-horrornak jön a 6. része, amiről nem sokat tudni csak, hogy az elöző részei jók voltak és Milla Jovovich játssza a főszerepet.

Az éhezők viadala 3: A kiválasztott (November)
A jól sikerült első és második rész után várható volt a folytatás, a főszerepben Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth játssza.
A sztoriról itt sem sokat tudni, így nem szeretnék találgatni.

Hobbit 3 (December)

Éjszaka a múzeumban 3 (December)


Ti melyik filmeket várjátok 2014-ben?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése