2014. február 10., hétfő

A 10 legszebb színésznő

Természetesen mindenkinek más és más tetszik, ezért lehet sokan nem fognak egyetérteni, az általam legszebbnek vélt 10 színésznővel, ezért mint máskor is most is várom a saját összeállításotokat, a legszebb színésznőkről.

10. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence egy Oscar-díjas Amerikai színész, akit ismerhetünk a Napos oldalból, az X-men filmekből, vagy Az éhezők viadala című filmből.

9. Scarlett Johansson 

Scarlett Johansson színészi tehetségéről sokan vitatkoznak, de szépségéről nem nagyon lehet, mert egyértelműen az egyik leggyönyörűbb színésznő Hollywoodban. Legismertebb filmjei a Hitchcock, a Vasembe 2. és a Bosszúállók.

8. Stana Katic

Stana Katic nem túl sok filmben szerepelt, leghíresebb szerepe is egy sorozatszerep, a Castle-ben. Bár már nem túl fiatal, de elég tehetséges színésznek tűnik, tehát még sok filmben szerepelhet.

7. Cobie Smulders

Cobie Smulders szintén nem egy túl befutott színésznőről van szó, de az Így jártam anyátokkal című sorozatnak köszönhetően, ami nagyon befutott lett, mostanában egyre több filmben szerepelhet. Játszhatott a Vasember 3-ban és a Bosszúállókban is.

6. Angelina Jolie

Angelina Jolie egyértelműen a leghíresebb név a listán, talán ő színészkedik legrégebb óta is. Leghíresebb szerepei a Salt ügynök és a Mr. és Mrs. Smith.

5. Selena Gomez

Selena Gomez egy feltörekvő színész, akit a Disney fedezett fel és talán a legtehetségesebb a Disney színészek közül. Nyáron a Spring Breakers-ben volt az egyik főszereplő, amiben nagyon jól játszott.

4. Emma Watson

Emma Watson első szerepe a Harry Potter-ben Hermione volt, amit 11 éven és 8 filmrészen keresztül játszott remekül és amivel a világ egyik legismertebb színésznője lett.

3. Emily Bett Rickards

Megint egy sorozatszínész, ezúttal az Arrow-ból (Zöld íjász), ahol egy csinos hackert, Felicity Smoakot alakítja. Az elmúlt egy-két évben kapott 1-1 filmszerepet is, de ezek olyan kis filmek voltak, hogy nem érdemes róla beszélni, tehát az igazán nagy lehetőségre még várnia kell, de ez mit sem változtat azon, hogy a lista 3. helyét foglalja el.

2. Elisha Cuthbert

Elisha Cuthbert első igazán híres filmje a Szüzet szüntess volt, ahol egy volt pornószínésznőt alakított, aki egy visszahúzódó fiúba szeret bele. A film előtt egy híres sorozat egyik főszereplője volt, a 24-é, aminek minden epizódja egy-egy óra történését meséli el. 2011 óta pedig a Comedy Centralon látható Happy Endigs sorozat résztvevője.

1. Mila Kunis

Kedvenc filmem Mila Kunis-tól a Barátság extrákkal című film, ahol Justin Timberlake-kel játszik együtt. Ezen kívül még játszott a Ted-ben és a Fekete hattyúban is Natalie Portman-nel, aki Oscar-díjat kapott a filmért.

6 megjegyzés:

  1. Natali Portman és Keira Knightley ???

    VálaszTörlés
  2. Natalie Portman nálam nem tartozik bele a legszebbek közé, de ugye ízlések és pofonok... Keira Knigtley meg nem jutott az eszembe, amikor a cikket írtam :D

    VálaszTörlés
  3. Ez 10 eléggé vitatható. Ahogy elnézem őket, mind a 10 egyetlen ember ízlése alapján lett betéve és rangsorolva, ami szerintem nagy hiba. Én ezek közül kb kettőt tartanék meg. Szinte nincs is köztük természetes szépség. Keira Knightley-t én is hiányolom, de rajta kívül még simán be lehetne ide tenni Jessica Alba-t, Penelope Cruz-t, Jessica Biel-t vagy Anne Hathaway-t (tudom, ő most elég jól hazavágta a külsejét, de szerintem mid láttuk már olyan filmekben ahol igazi nehéz bombázó volt).

    VálaszTörlés
  4. Te beteg vagy ember!
    Angelina Jolie elé Emma Watsont ? Ha vak vagy ne kezd bele ilyen trükkökbe. Remélem lehet rajtad segíteni egy óriási nagy távcsövet javaslok!

    VálaszTörlés
  5. Szerintem meg a 10 legszebb közé lehetne sorolni még Blanca Suárez-t ( ő spanyol színésznő), Emily Clarke és Kate Beckinsale-t is. De Scarlett és Jennifert semmikép se tenném be a top 10-be.

    VálaszTörlés
  6. jaaj és még Megan Fox-ról se feledkezzünk meg ;)

    VálaszTörlés